Skip to main content

Vol trots zijn wij over het feit, dat onze burgemeester dhr. C. Lamers, op dinsdag 27 april 2021, twee Nieuwlanders heeft verrast met een Koninklijke onderscheiding. Wij feliciteren Zeliha Cimtay en Hassan Aissati met deze mooie waardering en wij hopen dat zij zich nog lang voor Nieuwland zullen blijven inzetten.

 

Zeliha Cimtay

heeft haar Koninklijke onderscheiding gekregen voor de jaren inzet als vrijwilliger. Wij kennen Zeliha als drijvende kracht bij de Alevitische vereniging aan de Albardastraat. Een stichting die heel veel doet voor de bewoners in Nieuwland. Zeliha is ook actief voor de regiegroep Nieuwland waar bewoners budget kunnen aanvragen voor hun initiatieven en in het bestuur van de Wijk Onderneming Nieuwland.

Hassan Aissati

is ook een bekende in Nieuwland, al jaren zet hij zich in voor verschillende projecten in de wijk, daarnaast is hij voorzitter van de Stichting Multicultureel Schiedam (SMS). Hassan is betrokken bij de organisatie van het Nieuwland Festival, het organiseren van de  jaarlijkse Iftar maaltijd, helpt hij mee bij de organisatie van het jaarlijkse kerstmaaltijd voor de cliënten van de voedselbank en regelt hij alle zaken rond de Nieuwland auto.

 

Reageer

Close Menu