Kledingbank Nieuwland

Iedereen in Nieuwland krijgt de kans om zich goed te kleden

Heeft u kleding die een ander nog kan gebruiken, denkt u dan eens aan Kledingbank Nieuwland
Heeft u nog kleding die u toch niet meer draagt of bent u aan het opruimen? De vrijwilligers van Kledingbank Nieuwland nemen ze graag in ontvangst. Dagelijks zetten deze vrijwilligers zich in om bewoners die het hard nodig hebben, van nieuwe kleding te voorzien. Ze sorteren de kleding en eventueel doen eventueel kleine reparaties.

Komt u in aanmerking voor de Kledingbank?
Bij Kledingbank Nieuwland bent u welkom met een pasje van het Wijkondersteuningsteam (WOT), Stroomopwaarts, Vluchtelingenwerk, Budgetbeheerders, De Voedselbank of uw zorgverlener. Per week mag u met een pasje 10 artikelen gratis meenemen.

Kledingbank Nieuwland voor volwassen
De hoofdvestiging van de Kledingbank is gevestigd in de Kansenfabriek, Meesterstraat 40. Hier zijn ook aanmeldformulieren verkrijgbaar en kunt u kleding inleveren. Op zaterdag is in de Kansenfabriek ook de AANVULWINKEL open, waar u voor kleine prijsjes huishoudelijke artikelen kunt kopen. Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Mary ( 06 268 334 10)

Openingstijden:
Woensdag 13.00-16.00 uur

Zaterdag 13.00-16.00 uur (met Aanvulwinkel)
U kunt alleen op deze tijden kleding doneren.

Kinderkledingbank
De Kinderkledingbank is gevestigd aan de MCM de Grootstraat 19 en heeft naast kleding en schoenen ook speelgoed en kinderboeken. Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met Ditte ( 06 192 932 89) of Mary ( 06 268 334 10)

Openingstijden:
in verband met het Coronavirus is de Kledingwinkel gesloten tot 28 april 2020.
Voor informatie kunt u contact opnemen met Christine Pauw 

Neem gerust contact met ons op
Email: kledingbanknieuwland@gmail.com
Facebook: kledingbanknieuwland
Contact algemeen: Christine Pauw ( 06 105 047 93)