Skip to main content

Twee dagen vol met muziek, dans en zang op het Wibautplein in Nieuwland, dat was het Nieuwland Festival 2019. Dankzij de goede organisatie en het mooi weer was het heel druk.

Al maanden eerder was een grote groep vrijwilligers gestart met het organiseren van dit grote feest. De opening werd op zaterdag 14-9-2019 verricht door wethouder Fahid Minhas en Woonplus directeur bestuurder Emile Klep. Daarna kon het festival van start gaan met weer een hele wisselende programmering.

Er was een wereldkeuken waar lekker gegeten kon worden en een rommelmarkt waar spulletjes een tweede leven kregen. Ook aan de kinderen werd gedacht gezien de vele activiteiten.

Op zondag 15-9-2019 werd nog afscheid genomen van Bob Venhuizen, de vorige directeur bestuurder van Woonplus. Hij werd bedankt voor zijn inzet voor de wijk. Ook zondag was het mooi weer en dat was de opmaak voor weer een gezellige en drukke dag.

Dank aan alle vrijwilligers die deze fantastische Nieuwland Festival 2019 mogelijk gemaakt hebben. We hopen dat ze volgend jaar weer zo’n mooi feest willen organiseren.

 

 

 

Reageer

Close Menu