Skip to main content

Wellicht heeft u een plan om iets te organiseren voor uw buurt. Wij zijn daar blij mee want dat is ook goed voor Nieuwland. U kunt het samen met uw buurtgenoten doen zodat u er niet alleen voor staat. Het kan van alles zijn; bv. een schoonmaakactie met de kinderen, een gezellig samen zijn met ouderen uit uw buurt, een sportmiddag met jongeren, enz.  Er kan heel veel.

U heeft misschien ook budget nodig om uw plan te realiseren ? Ook dat kan, want u kunt een aanvraag doen uit het wijkbudget. Bewoners uit Nieuwland adviseren u over uw plan. Geen zin in de administratie, de Wijk Onderneming Nieuwland helpt u daarbij. Zorg dat uw aanvraag voor 1-11-2017 is ingediend, zodat uw plan besproken kan worden bij de eerst volgende regiegroep.

U ziet het, blijf niet met uw ideeën zitten maar voer uw plannen uit. Met z’n allen maken we Nieuwland veel leuker.

Aanvraag uit het wijkbudget

U heeft daarvoor 3 begeleidende formulieren nodig:

  1. De aanvraag formulier te verkrijgen via www.schiedam.nl
  2. Een begroting van de kosten
  3. Een ondersteunde verklaring van (mede)bewoners dat zij uw initiatief ondersteunen.

Stuur uw aanvraag voor de deadline op naar de gemeente Schiedam.

Gemeente Schiedam, afdeling Wijkontwikkeling
T.a.v. Darius Spencer
Post bus 1501
3100 EA Schiedam

Zodra de aanvraag bij de gemeente binnen is, ontvangt u een bevestiging en wordt u uitgenodigd om de aanvraag toe te lichten voor een regiegroep van bewoners. Na afloop van het project wordt aan u gevraagd om het project financieel te verantwoorden en mogelijk een kleine presentatie te geven in het Wijk Overleg.

Reageer

Close Menu