Skip to main content

Budgetcoach
Radha Buldeo Rai

Ziet u geen oplossing meer, na al die (be)rekeningen en aanmaningen? Als budgetcoach zet ik me in, om uw persoonlijke financiële situatie zo snel mogelijk op orde te krijgen. Wanneer u het overzicht kwijt bent en financiële problemen heeft, bent u mij bij aan het juiste adres. Immers, het moeten mee maken van een dergelijke ervaring is al vervelend genoeg; laat mij u uw zorgen ontnemen zodat u uw financiële huishouden weer op de rails krijgt.

Een budgetcoach ontzorgt!
Mensen raken steeds vaker in financiële problemen door ontslag, het wegvallen van een vast inkomen, scheiding, ziekte etc. Het gevolg is dat vaste lasten zoals hypotheekkosten , elektra en ziektekosten niet meer betaald kunnen worden en schulden zich gaan opstapelen . Maar ook mensen zonder schulden die zich elke maand weer afvragen “waar is al het geld aan opgegaan en waarom komen we houden we niets over? Het voortijdig inschakelen van een financieel deskundige helpt u als klanten onnodige schulden te voorkomen.   Een budgetcoach geeft u (of uw medewerker inzicht ) in uw financieel gedrag en coacht u stapsgewijs naar een stabiele financiële situatie.

Uw budgetcoach Radha Buldeo Rai
Radha beschikt over ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een financieel probleem; zij signaleert en herkent de oorzaken van financiële onrust en kent de oplossingsrichtingen om mensen en hun gezinnen uit de problemen te helpen. Door haar mensgerichtheid en ervaring op het gebied van coaching ondersteunt zij mensen in het ontwikkelen van hun vaardigheden om keuzes te maken in hun leven; op het gebied van inkomsten maar ook op het gebied van uitgaven.

Radha bezit een VOG ( Verklaring Omtrent Gedrag) en werkt ook volgens de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens. Bovendien werkt zij altijd met getekende overeenkomsten waarin rechten en plichten van beide partijen zijn opgenomen.

Meer info:

http://www.financiengeregeld.nl

Telefoon: 06-22.37.63.18
Email: info@radhabuldeorai.nl

 

Het laatste Schiedam Nieuwland nieuws

Fijne dagen

| Nieuws, ONS NIEUWLAND | No Comments
Lieve mensen, We zijn bijna aan het einde gekomen van 2019. Hierbij willen we u…

Winterklaar tuintje

| Nieuws | No Comments
De Klussendienst is vorige week bij een oudere bewoner in de wijk langs geweest om…

Nieuwland Festival 2019

| Nieuws, Uitgaan | No Comments
Diverse artiesten en dance acts, zoals Grup Deli Dolu & Davul Zuma, Javi Escalera, Sandy…

Trots op onze Koninklijk onderscheiden vrijwilligers

| Nieuws | No Comments
Lintjesregen Schiedam 2019 Op vrijdag 26 april 2019 reikte burgemeester Lamers in het kader van…
Close Menu