Skip to main content

Begraafplaats

Yarden Beukenhof

Aan de rand van Nieuwland, in een groene, bosrijke omgeving, ligt Yarden Crematorium en Begraafplaats Beukenhof. Dankzij de warme kleuren en smaakvol meubilair heeft het interieur een prettige uitstraling. Dat maakt Beukenhof tot een aangename plek, waar nabestaanden in alle rust afscheid kunt nemen.

Mogelijkheden
Het draait om uw wensen
In onze dienstverlening richt Yarden zich volledig op u en uw specifieke wensen. Dat komt niet alleen tot uiting in de mogelijkheden van het gebouw, maar ook en vooral in de betrokkenheid en van de medewerkers. Zo probeert Yarden het moeilijke moment waarop u gebruik zult maken van de dienstverlening, zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder vindt u een impressie van de mogelijkheden op het crematorium.

Informatiecentrum op Beukenhof
De voormalige uitvaart & nagedachteniswinkel op Begraafplaats en Crematorium Beukenhof is vanaf nu ingericht als informatiecentrum. Iedereen kan er terecht voor vragen over afscheid, begrafenis of crematie. Het informatiecentrum is op werkdagen geopend van 9.30 tot 16.30 uur. Er worden ook regelmatig rondleidingen georganiseerd. Bekijk de agenda voor eerstvolgende rondleiding of andere activiteiten.

“Nabestaanden hebben na een plechtigheid soms vragen over hun eigen afscheid of hun uitvaartverzekering. Hiervoor is het informatiecentrum geopend. Nu kunnen de bezoekers meteen langslopen en hun vraag aan een van onze collega’s stellen”, aldus Henk Kroon, locatiemanager Beukenhof bij Yarden.

Herdenkingsmonument Schiedamse militairen
Bij ‘de muur des tijds’ op Begraafplaats Beukenhof staat een herdenkingsmonument ter nagedachtenis aan de overleden militairen uit Schiedam in Korea en het voormalig Nederlands-Indië. Het monument bestaat uit 10 bronzen platen met daarop de namen van overleden Schiedamse militairen en mensen in reliëf, waarvan het aantal steeds verder afneemt. Het is ontworpen door kunstenares Ella van de Ven. Op het herdenkingsmonument staat: Gedenk in uw gedachten dat zij hun leven gaven En ver van hun verwanten in den vreemde zijn begraven.

Dagelijks beantwoorden de uitvaartspecialisten van Yarden tientallen vragen. Vragen over alles rond overlijden (crematie of begrafenis), maar ook over Yarden Vereniging, uw uitvaartverzekering of Mijn Yarden. Heeft u behoefte aan meer informatie? Bel dan de klantenservice: 0800 1292.

 

Yarden
Burgemeester van Haarenlaan 1450
3118 GR Schiedam
Telefoon: 088 927 2250
Algemeen: 0800 1292
Bij overlijden: 0800 8192
Vanuit buitenland: +31 88 927 3927

yardenhuis.beukenhof@yarden.nl
www.yarden.nl

Het laatste Schiedam Nieuwland nieuws

Fijne dagen

| Nieuws, ONS NIEUWLAND | No Comments
Lieve mensen, We zijn bijna aan het einde gekomen van 2019. Hierbij willen we u…

Winterklaar tuintje

| Nieuws | No Comments
De Klussendienst is vorige week bij een oudere bewoner in de wijk langs geweest om…

Nieuwland Festival 2019

| Nieuws, Uitgaan | No Comments
Diverse artiesten en dance acts, zoals Grup Deli Dolu & Davul Zuma, Javi Escalera, Sandy…

Trots op onze Koninklijk onderscheiden vrijwilligers

| Nieuws | No Comments
Lintjesregen Schiedam 2019 Op vrijdag 26 april 2019 reikte burgemeester Lamers in het kader van…
Close Menu