Skip to main content

Cookeloere kookworkshop: Stoofpotje met Jannie

Wanneer:
12 oktober 2018 @ 15:00 – 18:00
2018-10-12T15:00:00+02:00
2018-10-12T18:00:00+02:00
Kosten:
Gratis
Contact:
Stichting Mooi Werk
06-45243233
Cookeloere kookworkshop: Stoofpotje met Jannie

Wil jij verschillende kookkunsten, culturen en mensen leren kennen? Ga mee op Cookeloere kook avontuur in Nieuwland en meld je gratis aan voor een kookworkshop!

De tweede kookworkshop van dit project is Stoofpotje met Jannie. Een huis vol kinderen én een drukke baan? Jannie weet raad en laat zien hoe je in een handomdraai een ouderwets-lekker Hollands stoofpotje op tafel tovert. Rara hoe doet ze dat?! Jannie won met haar truc een duurzaamheidsprijs voor energiezuinig koken. Je spaart dus niet alleen tijd, maar ook energie met Jannie haar keukengeheim. Tijdens dit kookavontuur wordt er samen gekookt én gegeten. Bij de stoofpot maken we aardappels, stoofpeertjes en rode kool. Deelname is gratis en plaatsen zijn beperkt, dus meld je snel bij: anne@cookeloere.nl .

Over het project
Cookeloere in Nieuwland’ is een culinaire ontdekkingsreis voor iedereen die verschillende kookkunsten, culturen en mensen wil leren kennen. Stichting Mooi Werk en Cookeloere Kookavonturen organiseren samen met buurtbewoners in Nieuwland een reeks kookworkshops. Keukenprin(ses)en in Nieuwland slaan hun keukendeur open en verklappen hun favoriete recept aan jou. Samen koken jullie in een middag de sterren van de hemel. Zo leer je verschillende kookkunsten, culturen en mensen kennen. En dat allemaal in je eigen wijk!

Reageer

Close Menu