Ongediertebestrijding

Uw schulden lopen op en u heeft hulp nodig, waar kunt u terecht:

Direct hulp middels de Schuldhulpverlening Schiedam
Schuldhulpverlening Schiedam is wellicht iets voor u. Heeft u veel schulden en weet u niet hoe u uit de schulden kunt komen? Dan is de schuldhulpverlening Schiedam er voor u om u te helpen. U krijgt geheel gratis advies en samen met u wordt er geprobeerd om een schuldenvrije toekomst in te gaan.

Voorwaarden:
Er zijn wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen voordat u in aanmerking kunt komen voor de schuldhulpverlening in Schiedam. U moet inwoner zijn van Schiedam en allereerst dient u een inkomen te hebben. Dit kan een inkomen zijn uit werk maar ook uit een uitkering bijvoorbeeld. De derde voorwaarde is dat u in staat moet zijn om de schulden te kunnen aflossen. Uw persoonlijke situatie moet dus stabiel zijn.

Afspraak maken gemeente Schiedam:
U kunt zichzelf op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur telefonisch aanmelden via het telefoonnummer 14 010.  Met u wordt dan een afspraak gemaakt voor een telefonisch, informatief gesprek met een budgetconsulent. Als na dit gesprek blijkt dat u bij ons aan het goede adres bent, dan sturen wij u een aanmeldingsformulier toe. Dit formulier vult u zo volledig mogelijk in en stuurt dit terug met een kopie van alle gevraagde gegevens. Daarna ontvangt u een uitnodiging voor een intakegesprek.

Welke hulp kan de gemeente bieden:
Wij zullen onderzoeken of een er een schuldregeling kan worden opgezet. Op basis van uw inkomen wordt dan het bedrag bepaald dat u maandelijks kunt aflossen. Dit bedrag wordt vastgesteld aan de hand van een landelijke richtlijn. U betaalt dan 36 maanden dat bedrag aan de gemeente Schiedam. Voor de restschuld kunnen de schuldeisers kwijtschelding verlenen. Al uw schuldeisers moeten met die regeling akkoord gaan, anders kan de schuldregeling niet doorgaan.

Het laatste Schiedam Nieuwland nieuws

Nieuwland Life komt er weer aan.

| Nieuws | No Comments
De vrijwilligers in Nieuwland zijn alweer hard aan het werk met de 2018 editie van…

Help ons, door op ons project te stemmen

| Nieuws | No Comments
NIEUWLAND KAN €5000,- winnen Voor het nieuwe buurtrestaurant van de Kansenfabriek Nieuwland. Help ons, door op…

Samen voor een sterke wijk

| Nieuws | No Comments
Kom op donderdag 1 februari 2018 naar de bijeenkomst: Samen voor een sterke wijk! De…

Uitverhuizing Parkwegmidden in 2018 van start

| Nieuws | No Comments