Budgetcoach
Radha Buldeo Rai

Ziet u geen oplossing meer, na al die (be)rekeningen en aanmaningen? Als budgetcoach zet ik me in, om uw persoonlijke financiële situatie zo snel mogelijk op orde te krijgen. Wanneer u het overzicht kwijt bent en financiële problemen heeft, bent u mij bij aan het juiste adres. Immers, het moeten mee maken van een dergelijke ervaring is al vervelend genoeg; laat mij u uw zorgen ontnemen zodat u uw financiële huishouden weer op de rails krijgt.

Een budgetcoach ontzorgt!
Mensen raken steeds vaker in financiële problemen door ontslag, het wegvallen van een vast inkomen, scheiding, ziekte etc. Het gevolg is dat vaste lasten zoals hypotheekkosten , elektra en ziektekosten niet meer betaald kunnen worden en schulden zich gaan opstapelen . Maar ook mensen zonder schulden die zich elke maand weer afvragen “waar is al het geld aan opgegaan en waarom komen we houden we niets over? Het voortijdig inschakelen van een financieel deskundige helpt u als klanten onnodige schulden te voorkomen.   Een budgetcoach geeft u (of uw medewerker inzicht ) in uw financieel gedrag en coacht u stapsgewijs naar een stabiele financiële situatie.

Uw budgetcoach Radha Buldeo Rai
Radha beschikt over ruime ervaring in het begeleiden van mensen met een financieel probleem; zij signaleert en herkent de oorzaken van financiële onrust en kent de oplossingsrichtingen om mensen en hun gezinnen uit de problemen te helpen. Door haar mensgerichtheid en ervaring op het gebied van coaching ondersteunt zij mensen in het ontwikkelen van hun vaardigheden om keuzes te maken in hun leven; op het gebied van inkomsten maar ook op het gebied van uitgaven.

Radha bezit een VOG ( Verklaring Omtrent Gedrag) en werkt ook volgens de richtlijnen van het College Bescherming Persoonsgegevens. Bovendien werkt zij altijd met getekende overeenkomsten waarin rechten en plichten van beide partijen zijn opgenomen.

Meer info:

http://www.financiengeregeld.nl

Telefoon: 06-22.37.63.18
Email: info@radhabuldeorai.nl

 

Het laatste Schiedam Nieuwland nieuws

Nieuwland Festival 2019

| Nieuws, Uitgaan | No Comments
Diverse artiesten en dance acts, zoals Grup Deli Dolu & Davul Zuma, Javi Escalera, Sandy…

Trots op onze Koninklijk onderscheiden vrijwilligers

| Nieuws | No Comments
Lintjesregen Schiedam 2019 Op vrijdag 26 april 2019 reikte burgemeester Lamers in het kader van…

Column Klussendienst Nieuwland

| Informatief, Nieuws, ONS NIEUWLAND | No Comments
We zijn nog niet aan aan het einde van 2018, maar het is een bewogen…

Feest der Ontmoeting in de Kansenfabriek op zaterdag 24 november

| Activiteit, Nieuws, Uitgaan | No Comments
Doe mee, denk mee, kom langs, met z'n allen maken we er een succes van! Zaterdag…