nov
29
do
Wijk Overleg Nieuwland @ Wijkcentrum Dreesplein
nov 29 @ 19:30 – 21:30
Wijk Overleg Nieuwland @ Wijkcentrum Dreesplein

Op donderdag 29-11-2018 is het volgende Wijk Overleg van Nieuwland. Deze wordt gehouden in het wijkcentrum Dreesplein. Inloop vanaf 19:15 uur.

Het wijkoverleg van Nieuwland is een openbare bijeenkomst en iedereen die geïnteresseerd is in de wijk Nieuwland of de wijk een warm hart toedraagt is van harte welkom.  Op het wijkoverleg worden actuele zaken besproken die voor de wijk van belang zijn. Ook is er een wijkbudget waar bewoners uit de wijk aanvragen kunnen indienen om kleine projecten te kunnen uitvoeren.

Die aanvragen worden behandeld door een regiegroep van bewoners die op het wijkoverleg een terugkoppeling geven van de behandelde aanvragen.  De voorzitter van het wijkoverleg is de wijkprocesmanager van de gemeente. Van het overleg wordt een verslag gemaakt.

Heeft u nog vragen over het wijkoverleg van Nieuwland, dan kunt u contact opnemen met Darius Spencer (wijkprocesmanager) tel. 010-2191029.

dec
31
di
Ouder & Kind Loop @ Winkelstraat Nolenslaan
dec 31 @ 11:00 – 14:00
Ouder & Kind Loop @ Winkelstraat Nolenslaan | Schiedam | Zuid-Holland | Nederland

Happy Nieuwland

Daag je pappa en mamma uit, hoeveel rondjes zij over de Nolenslaan kunnen rennen en toon aan hoe gezond jou familie is. De Ouder en Kind loop is een onderdeel van het Happy Nieuwland programma. We organiseren ook een tafeltennis clinic, kom het uitproberen wellicht ben jij ons grote talent.